Kérésekkel, kérdésekkel, vagy bármi egyébbel elértek az ekszerace@windowslive.com e-mail címen, illetve a facebook oldalamon

2011. november 5., szombat

Ásványok

Sokan, sokféleképpen írtak már a különféle ásványokról, drágakövekről, de egy kérdésben minden hozzáértő véleménye megegyezik: a teremtő erő, valami igazán csodálatosat alkotott, mikor létrehozta a drágakövek szédítő sokaságát, és sokféleségét.

Őseink évezredekkel ezelőtt mágikus erővel ruházták fel a köveket. Úgy hitték, hogy azok befolyásolják mindennapjaikat. Szépségük, színük ma is hat ránk, sőt sokak szerint gyógyhatásúak.Egyesek szerint a személyiségünkhöz legjobban illő kövek gyógyító hatásúak. Óvnak bennünket, szerencsét hoznak. Mindenkinek megvan a saját köve, ami a legkedvezőbb hatású a szervezetére, érdemes tehát tájékozódni, mielőtt választunk.A nyugati és a kínai horoszkóp szerint a csillagjegyekhez különböző kristályok tartoznak. Fontos a kő színe is. Többségük sokféle árnyalatban található a természetben, könnyen összehangolhatjuk a kőtípust a színekkel.Jó választás esetén a színek összekapcsolódnak a kövekkel és a csakráinkkal (energiaközpontjainkkal), és kiegyensúlyozott kapcsolatuk révén fejtik ki gyógyító hatásukat. A legtöbb kő egyszerre több szervre van jó hatással. Néhány ásványt akár általános szervezeterősítőként használhatunk, ilyen a hegyikristály és az ametiszt. A belőlük készült ékszerek, medálok viselése erősíti az immunrendszert, vitaminként táplálja a testet.

Néhány ásványos munkám:

Rózsakvarc füli
Achát füli

Hegyikristály füli
Rózsakvarc füli





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése